A fost odata „Draga Stolo”


Intră acum și în grupul de

A fost odata un „Draga Stolo” epuizat, care tot într-o campanie pentru alegeri  îsi lua adio de la alegatori, lasându-l prin testament mostenire acestora  pe colegul si amicul sau cel mai de încredere, disperat de suferinta, plângând cu sughituri, nimeni altul decât actualul Presedinte. A avut mâna buna Stolo, adica oamenii l-au primit în dar pe actualul locatar de la Cotroceni si acesta marinimos si plin de virtuti cum îl stiti, l-a vindecat rapid prin telepatie pe Stolo cel vlaguit, plecat la tratament pe alte meleaguri. L-a adus ca nou si foarte repede la Cotroceni precum sfetnic, apoi a facut si a desfacut partide pe banda rulanta, ca doar Stolo crescuse puternic într-un an ca Fat-Frumos din poveste, dar de data asta dupa chipul si asemanarea vindecatorului, dragul sau amic si Presedinte.

Si astfel, Presedintele a decis azi si pentru cele doua partide pe care le-a mosit nu demult: Draga Stolo revine PREMIER! Pai ce daca a mai fost premier pe vremea când i se spunea „Confisca valuta” sau „MEGAPOWER”? Si ce daca atunci a fost uns premier de fostul Presedinte Iliescu, dusmanul de moarte al actualului Presedintelui Basescu? SI CE DACA ÎN 1996 L-A SPRIJINIT SI CONSILIAT PE DOMNUL ILIESCU?

Pai nu are nicio problema, Presedintele jucator. Poate decât un nou razboi iscat cu viteza uraganelor: nu între mai multe partide, nu în presa, nu în Guvern si nici macar în Parlament, inamicele favorite de pâna acum ale Presedintelui. De data aceasta, samânta razboiului a fost plantata de acesta în sânul copilului sau: PD minus L.

Oare ce vrea sa însemne acest lucru: Poate doar ca PD nu are o pepiniera prea roditoare, nici Boc, nici Videanu, nici Blaga nu au crescut suficient pentru a fi pe placul Presedintelui pentru asa o functie înalta în stat cum e cea de premier…. Doar PLD a avut CE SA DEA si se pare ca va mai avea si ministri, cât mai multi si mai frumosi, caci numai ei pot fi asa cum i-a învatat Stolo: si liberali si democrati si populari.  Sau ce credeti ca ar putea sa se mai întâmple? Nimic mai simplu de ghicit: cât de curând, tot Stolo va fi cel mai bun si pentru presedinte de partid prezidential. Orice e posibil atunci când e vorba de vointa Presedintelui JUCATOR. Dar din pacate clona sa, adica doar o umbra de clona, (cine altul decât Draga Stolo), dupa atâta munca se poate epuiza din nou si atunci, ce folos atâta energie risipita…..

    VA URMA………..

Mihai Sandu-Capra

Deputat PNL, Suceava


Intră acum și în grupul de