Need Tour România vrea să aducă, peste doi ani, Festivalul Need for Fest la Suceava: Șapte zile cu 24 de ore de concerte pe zi


Intră acum și în grupul de

Administratorul Need Tour România, Aytac Acikgoz, a anunțat, joi, la Suceava, că intenționează să organizeze, peste doi ani, la Suceava, Festivalul Need for Fest, care este organizat anual în Antalya și adună peste o sută de artiști din toată lumea.

El a spus că se ocupă cu organizarea acestui festival în Antalya care se desfășoară timp de șapte zile și are concerte 24 de ore în fiecare zi, care este unul dintre cele mai mari festivaluri, iar pentru anul acesta biletele au fost deja vândute, iar între artiștii care vor evolua sunt și șase artiști români.

Aytac Acikgoz a spus că peste doi ani își dorește să facă această organizare la Suceava.

„La festivalul nostru artiștii nu cer bani, ci doar să fie în festival pentru că este televizat în toată lumea”, a spus Aytac Acikgoz.

El a arătat că va fi mult de muncă pentru acest proiect.

„Trebuie să muncim mult, să punem și suflet și să credem în acest proiect”, a declarat Aytac Acikgoz.

Need for Fest este un eveniment unic și interesant care a fost organizat în ultimii trei ani în Antalya.

Potrivit site-ului festivalului la acest eveniment se crează o atmosferă în care fiecare gândește pozitiv, iubește viața și participă la o manifestare bine organizată .

În acest an festivalul se organizează în perioada 30 aprilie-7 mai.

Administratorul Need Tour România, Aytac Acikgoz, a anunțat, joi, la Suceava lansarea curselor spre Antalya, dar că dorește să realizeze mai multe proiecte, cum ar fi deschiderea de curse charter spre Egipt, atragerea de turiști din Turcia și Israel care să vină să viziteze județul Suceava, dar și organizarea unui festival.(T.B.)


Intră acum și în grupul de