Ovidiu Dontu cere politicienilor sa identifice familiile cu dificultati si sa faca gesturi concrete pentru sprijinirea micilor scolari


Intră acum și în grupul de

Consilierii locali social-democrati suceveni Ovidiu Dontu si Eugen Girigan au ajutat o familie cu 8 copii din cartierul sucevean Obcini, recomandata de Scoala Ion Creanga, dintre care 6 scolari, sa înceapa anul scolar cu zâmbetul pe buze. Cei 6 copii au primit ghiozdane si rechizite, iar fetita cea mica, care a început scoala luni, a primit si o uniforma noua din partea celor doi consilieri. Impresionat de situatia acestei familii, care are dificultati în a-si plati întretinerea la zi, consilierul local Ovidiu Dontu le-a acordat o indemnizatie lunara de consilier local.

Folosindu-se de acest prilej, Ovidiu Dontu a solicitat prin intermediul mass-mediei si celorlalti politicieni sa identifice familiile cu dificultati si sa faca gesturi concrete pentru sprijinirea micilor scolari. E timpul ca solidaritatea sociala sa treaca de la concept la realizare, a spus consilierul Dontu. 


Intră acum și în grupul de