OJPC verifica gradinitele cu program prelungit din judet


Intră acum și în grupul de

Oficiul Judetean al Protectiei Consumatorilor Suceava a demarat o serie de controale în gradinitele cu program prelungit din învatamântul de stat si din cel privat. Inspectorul-sef adjunct al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, Elena Oanea, a declarat ca în timpul verificarilor se va urmari daca unitatile functioneaza legal si daca sunt asigurate servicii de calitate în spatiile destinate activitatilor de educare, de instruire si de joaca a copiilor.

Acesta a spus ca printre aspectele avute în vedere se mai numara cele privind respectarea conditiilor de transport, manipulare si depozitare a alimentelor, termenul de valabilitate al acestora si calitatea hranei oferite copiilor.

Totodata, vor fi efectuate controale în blocul alimentar si în salonul de servire a mesei, dar se va urmari si respectarea normelor în ceea ce priveste informarea legata de alimentele si bauturile consumate, si problema afisajului la loc vizibil, a listei – meniu cu preparatele care pot fi servite în ziua curenta. 


Intră acum și în grupul de