Două mașini parcate o stradă din Burdujeni, avariate de un șofer care s-a urcat băut la volan


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Hânțești, este cercetat de polițiștii suceveni după ce s-a urcat băut la volan și a avariat două mașini parcate pe o stradă din cartierul Burdujeni.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată vineri, 2 februarie a.c., la ora 01.50, despre faptul că pe strada Cuza Vodă din localitate a avut loc o tamponare, soldată cu pagube materiale.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul  pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 33 de ani din comuna Hânțești a intrat în coliziune cu două autoturisme staționate pe marginea părții carosabile”, a precizat Poliția Județeană Suceava.

Șoferul a fost fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de