Doi adolescenți din Gura Humorului au dispărut de acasă și sunt căutați de Poliţie


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a anunțat, vineri, că desfăşoară activităţi de căutare a doi tineri de 17 ani din Gura Humorului care au dispărut de la domiciliu fără să revină.

Astfel, sunt căutați Alexandra Maria Ferari și Nicolae Alin Turcu, ambii în vârstă de 17 ani, din Gura Humorului.

 Cei doi sunt prieteni și au plecat de miercuri, 31 ianuarie 2018,  de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent.

 

Alexandra Maria Ferari are constituţie atletică, înălţime 1,60 m, greutate 60 kg, păr lung, creţ, brunet, vopsit blond la capete, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui.

 La data dispariţiei era îmbrăcată cu geacă din piele, de culoare neagră, bluză de culoare gri, lungă, blugi de culoare neagră, fiind încălţată cu bocanci negri.

Nicolae-Alin Turcu are constituţie atletică, înălţime 1,65 – 1,70 m, greutate 60 kg, păr drept, şaten închis, pieptănat pe spate, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu geacă din piele de culoare neagră, scurtă, prevăzută cu glugă, pantaloni din trening de culoare gri, fiind încălţat cu tenişi de culoare neagră.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, menționează Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de