Spalletti: “Romanii au avut noroc”
spaletti,    Unii pur si simplu nu stiu sa piarda. Desi adevarul a fost la fel de evident ca si faza din repriza a doua, în care Cicinho trebuia eliminat pentru un fault în pozitie de ultim aparator, Luciano Spalletti o tine pe a sa. CFR-ul a avut noroc în partida câstigata pe “Olimpico” în fata Romei.

„În repriza a doua am fost dezorganizati si românii au avut noroc. Echipa a fost tensionata si a fost dificil pentru noi sa ne exprimam la adevarata valoare. În trecut, chiar daca mai pierdeam, echipa avea mereu ocazii de a marca, însa în ultimul timp acest lucru nu s-a mai întâmplat”, a declarat Luciano Spalletti la sfârsitul partidei.

Învins în ceea ce ar fi trebuit sa fie cel mai usor meci din grupa – acasa cu o outsidera – tehnicianul Romei priveste încrezator spre viitor, constient ca mai sunt de disputat înca cinci etape, în care orice se poate întâmpla. „Stim ca Chelsea este cea mai puternica echipa din grupa, dar tot ce ramâne de facut este ca noi sa muncim din greu, sa facem sacrificii si sa

loading...