Grupa B : Anorthosis Famagusta uimeste. Egal la Bremen!


Intră acum și în grupul de




Werder Bremen – Anorthosis Famagusta        0 – 0

Mare surpriza în grupa B! Echipa care anul trecut elimina din Europa pe CFR Cluj, Anothosis Famagusta, a reusit un egal fara goluri pe terenul lui Werder Bremen, germanii ratând incredibil pe parcursul celor 90 de minute. În celalalt meci al grupei, Inter Milano a trecut cu 2-0 de Panathinaikos Atena.

În ciuda faptului ca si-au creat foarte multe oportunitati, vicecampionii Germaniei nu au putut trece de ambitiosii ciprioti antrenati de Temuri Ketsbaia. Marile sanse ale gazdelor le-au apartinut lui Claudio Pizarro, Mesut Ozil si Hugo Almeida, ultimul având o mare ocazie în minutele de final, dar niciunul nu a reusit sa strapunga zidul vizitatorilor. Bine organizati si muncitori, campionii Ciprului au produs o prima mare surpriza la debutul lor în Liga Campionilor.

 

Panathinaikos Atena – Inter Milano 0 – 2  

Reîntoarcere cu victorie pentru Jose Mourinho si Adriano în Liga Campionilor. Inter s-a impus fara prea multe emotii la Atena, în fata lui Panathinaikos. Golurile italienilor au fost marcate de Mancini si de Adriano, dupa doua faze lucrate de suedezul Ibrahimovic. Cea mai mare sansa a grecilor a venit la scurt timp dupa startul partii a doua, atunci când sutul deviat al lui Bryce Moon a lovit bara.


Intră acum și în grupul de