Fostii consilieri locali liberali, Vasile Bilius si Gheorghe Jitariu, exclusi din PNL


Intră acum și în grupul de

Biroul Interimar de Conducere al Organizatiei Municipale Suceava a PNL a decis excluderea din partid a fostilor consilieri locali liberali, Vasile Bilius si Gheorghe Jitariu, cei doi fiind sanctionati pentru ca nu au respectat decizia partidului de a vota împotriva majorarii tarifelor la apa si canalizare.

Vasile Bilius si Gheorghe Jitariu au participat, la începutul lunii iunie, la sedinta extraordinara a vechiului Consiliu Local Suceava, în care s-a aprobat majorarea tarifelor la apa si la canalizare cu 32% si, mai mult, au votat în favoarea scumpirilor cu toate ca PNL Suceava a stabilit ca alesii locali sa nu participe la acea sedinta convocata dupa alegerile locale, dar înaintea constituirii actualului Consiliu Local.

Purtatorul de cuvânt al PNL Suceava, Iulian Anghelus, a explicat ca cei doi au fost exclusi din partid abia dupa trei luni, din cauza ca nu a existat forul care sa adopte o astfel de masura, dupa ce fosta organizatie locala a PNL Suceava s-a dizolvat în urma demisiilor conducerii, ca urmare a scorului mic obtinut în alegeri. Fostii consilieri PNL vor primi deciziile de excludere prin posta.  


Intră acum și în grupul de