Acasă Actualitate Fostii consilieri locali liberali, Vasile Bilius si Gheorghe Jitariu, exclusi din PNL

Fostii consilieri locali liberali, Vasile Bilius si Gheorghe Jitariu, exclusi din PNL


Intră acum și în grupul de

Biroul Interimar de Conducere al Organizatiei Municipale Suceava a PNL a decis excluderea din partid a fostilor consilieri locali liberali, Vasile Bilius si Gheorghe Jitariu, cei doi fiind sanctionati pentru ca nu au respectat decizia partidului de a vota împotriva majorarii tarifelor la apa si canalizare.

Vasile Bilius si Gheorghe Jitariu au participat, la începutul lunii iunie, la sedinta extraordinara a vechiului Consiliu Local Suceava, în care s-a aprobat majorarea tarifelor la apa si la canalizare cu 32% si, mai mult, au votat în favoarea scumpirilor cu toate ca PNL Suceava a stabilit ca alesii locali sa nu participe la acea sedinta convocata dupa alegerile locale, dar înaintea constituirii actualului Consiliu Local.



Purtatorul de cuvânt al PNL Suceava, Iulian Anghelus, a explicat ca cei doi au fost exclusi din partid abia dupa trei luni, din cauza ca nu a existat forul care sa adopte o astfel de masura, dupa ce fosta organizatie locala a PNL Suceava s-a dizolvat în urma demisiilor conducerii, ca urmare a scorului mic obtinut în alegeri. Fostii consilieri PNL vor primi deciziile de excludere prin posta.  


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version