Grupa G : Victorie clara Porto, remiza surprinzatoare la Kiev


Intră acum și în grupul de

Echipa fostului fundas rapidist Cristian Sapunaru, FC Porto, a învins într-o maniera categorica formatia turca Fenerbahce. În cealalta partida a grupei G a Ligii Campionilor, Dinamo Kiev a fost foarte aproape de o victorie uriasa împotriva pustilor lui Wenger.

FC Porto – Fenerbahce Istanbul    3 – 1

Cu jucatorul român integralist, Porto a început extrem de tare partida, iar în minutul 11 conducea deja cu scorul de 1-0, prin reusita lui Lisandro. Turcii nu-si revin din socul primirii golului si mai încaseaza o lovitura. Patru minute mai târziu Lucio face 2-0 si prevestea o noapte neagra pentru Fener. Porto se retrage, iar Guiza profita si reduce din handicap în minutul 30, iar portughezilor le vin în minte momentele de la Euro. Nu va fi însa asa, Lino stabilind rezultatul final în minutul 90. 3-1 pentru Porto.

Dinamo Kiev – Arsenal Londra    1 – 1

Daca în prima repriza jucatorii lui Wenger se pot declara nemultumiti de ghinionul avut, Adebayor si Van Persie ratând ocazii foarte importante, partea a doua a fost condusa de Dinamo. În minutul 65 Bangoura executa perfect o lovitura de la unsprezece metri si Kievul parea sa produca surpriza etapei în Liga. Acelasi jucator putea arunca prosopul lui Arsenal daca fructifica contraatacul avut. Totusi, cum norocul tine întotdeauna cu cei puternici, pustii lui Arsenal au reusit sa egaleze în minutul 89, prin reusita lui Gallas.


Intră acum și în grupul de