Grupa E : Fara gol dupa prima etapa


Intră acum și în grupul de

Grupa E a Ligii Campionilor a dat miercuri seara peste cap planurile pariorilor. Ambele partide ale serii s-au terminat cu remize albe si ambele au furnizat doua mari surprize, echipele gazda, Manchester United si Celtic, nereusind sa se impuna în fata unor adversari net inferiori.

Manchester United – Villareal 0 – 0

Cu Dimitar Berbatov în tribune si cu Cristiano Ronaldo intrat în minutul 62, Manchester United a facut un meci dezamagitor în fata spaniolilor de la Villareal. Detinatorea trofeului a dominat mocnit întâlnirea, apelând în dese rânduri la suturi de la distanta. Asa s-a întâmplat în minutul 13, când portughezul Nani a luat pe cont propriu o faza în partea stânga si a trimis în forta de la 30 de metri, portarul lui Villarreal fiind obligat sa respinga în doi timpi. Nici Carlos Tevez nu a avut mai mult noroc, sutul argentinianului din 30 de metri fiind blocat de acelasi Diego Lopez. Cea mai controversata faza a meciului a avut loc cu sase minute înaintea pauzei, când Park a fost faultat în suprafata de pedeapsa de Capdevilla, însa arbitrul Wolfgang Stark nu a vazut si a lasat jocul sa continue. Tactica lui Manuel Pellegrino a functionat si în partea a doua, ibericii aparându-se pe doua linii si nepermitându-le gazdelor sa marcheze. Mai mult, Villareal a fost la un pas sa se întoarca de pe “Teatrul Viselor” cu toate punctele, daca Franco nu ar fi reluat în bara portii lui Van der Sar, din pozitie buna.

Celtic Glasgow – Aalborg 0 – 0
Nici celalalt meci al serii nu a adus vreo reusita. În ciuda unui joc plictisitor, lipsit de ocazii de poarta, scotienii au fost aproape de a da lovitura în minutul 30, când au beneficiat de o lovitura de la unsprezece metri. Karim Zaza a parat însa sutul trimis de Barry Robson. Veteranul dintre buturile campioanei daneze a avut o noua interventie providentiala în repriza a doua, când a scos cu un reflex senzational „trasorul” trimis de specialistul Nakamura din lovitura libera. Scor final 0-0 si, în timp ce oaspetii scot primul punct din istorie în deplasarile din Liga Campionilor, aceasta remiza pune punct seriei de victorii pe linie obtinute de Celtic în partidele disputate în aceasta competitie în fata propriilor fani, din 2005 pâna acum.


Intră acum și în grupul de