Grupa H : Favoritele s-au impus


Intră acum și în grupul de

Favoritele certe din Grupa H a Ligii Campionilor, Realul si Juve s-au impus fara prea mari probleme în partidele de debut. Daca Juventus a asteptat ceva timp golul victoriei, Realul n-a dat nicio sansa fostei adversare a Stelei, Bate Borisov, controlând în permanenta partida si neoferindu-le nicio speranta adversarilor.

Real Madrid – Bate Borisov    2 – 0

Conducând partida de la un capat la altul, galacticii nu au avut niciun fel de problema cu cei de la Bate Borisov. Tabela a fost modificata pentru prima data în minutul 12, de Sergio Ramos. Ocaziile se succed pentru spanioli, dar golul doi pica abia în minutul 58, autor Van Nisterlooy. Pentru ca seara sa se termine si mai prost pentru oaspeti, Anri Khagush a vazut cartonasul rosu si si-a lasat echipa în inferioritate numerica cu 20 de minute înainte de fluierul final. Madrilenii nu au mai atacat, scorul final fiind de 2-0 pentru Real.

Juventus Torino – Zenit St. Petersburg    1 – 0

Reîntorsi în Liga Campionilor dupa scandalul meciurilor trucate, italienii de la Juventus au învins detinatoarea Cupei UEFA, Zenit Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0. Golul torinezilor a fost marcat de catre Alessandro Del Piero în minutul 76 al partidei. Astfel, fosta echipa a lui Adrian Mutu se aseaza pe pozitia secunda, primul loc fiind asigurat, datorita golaverajului, de catre jucatorii Realului.


Intră acum și în grupul de