Barbat din Stulpicani, strivit sub tractor


Intră acum și în grupul de

Un barbat din Stulpicani a fost ranit foarte grav dupa ce a fost strivit sub tractorul pe care îl conducea. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 09.35, prin „S.U.A.U. 12” institutia a fost sesizata despre faptul ca în punctul „Barnar”, situat pe raza orasului Brosteni s-a rasturnat un tractor „TAF”, iar conducatorul acestuia a fost ranit.

Politistii au stabilit ca S. ILIE din comuna Stulpicani conducea tractorul ,,TAF’’, proprietate personala, pe drumul forestier „Tisa”, pentru scoaterea materialului lemnos din partida de exploatare apartinând unei societati comerciale din Brosteni. În panta, la aproximativ 10 metri de vârf a încercat sa schimbe viteza, moment în care a pierdut controlul asupra utilajului care s-a deplasat înapoi aproximativ 30 metri dupa care s-a rasturnat. S. ILIE a fost aruncat din cabina si a fost prins sub aceasta.

Barbatul a fost internat în spitalul din municipiul Vatra Dornei cu diagnosticul „politraumatism, contuzie cerebrala, fractura coloana cervicala, fractura humerus drept, plaga contuza regiunea occipitala, soc post-traumatic”, ulterior fiind transferat la Spitalul Judetean Suceava.

Politistii au sesizat Parchetul de pe lânga Judecatoria Vatra Dornei si I.T.M. Suceava.


Intră acum și în grupul de