Un minor din Șcheia, plasat sub control judiciar pentru ultraj și distrugere după ce a lovit un polițist și a avariat, cu o scândură, mașina Poliției


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a anunțat că a dispus plasarea sub control judiciar a unui minor care a lovit cu pumnul un polițist, a amenințat cu moartea alți polițiști și a avariat, cu o scândură, mașina Poliției.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Suceava, procurorii au dispus punerea în mișcare a acţiunii penale şi au instituit măsura controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile faţă de minorul Mugurel Emanuel Mazarache pentru două infracţiuni de ultraj și o infracţiune de distrugere.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în data de 3 februarie  în jurul orei 18.00, în timp ce un echipaj de poliție a intervenit la un incident petrecut în satul Șcheia, str. Fierăriei, nr.48 Mugurel Emanuel Mazarache a agresat fizic un agent de poliţie cu pumnul în zona obrazului stâng.

În acelaşi context, a proferat ameninţări cu acte de suprimare a vieţii agenţilor de poliţie  şi  lovind totodată cu o scândură din lemn de o lungime de 2,30 metri autospeciala de poliție care a intervenit la incident, cauzând astfel distrugeri la nivelul parbrizului şi a rampei de semnalizare.

În cauză, procurorii au efectuat urmărirea penală cu concursul organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia.

Cercetările în acest caz continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.(N.B.)


Intră acum și în grupul de