Fotbal : Dupa victoria din Ghencea, Bayern a fost umilita de Werder Bremen in Bundesliga


Intră acum și în grupul de

„Am avut noroc”, au declarat, la unison, jucatorii lui Bayern Munchen si antrenorul Jurgen Klinsmann dupa partida câstigata cu 0-1 în Ghencea, facând referire la faptul ca, daca este sa spunem lucrurilor pe nume, Steaua chiar a jucat mai bine. Ei bine, se pare însa ca pe bavarezi i-a cam lasat „norocul” în Bundesliga.
Octoberfest-ul a început ceva mai devreme la Munchen. Sâmbata, pe un “Alianz Arena” cu casa închisa, cei 69.000 de fani prezenti în tribune au asistat la un macel. Din pacate pentru ei, nu asa cum s-au asteptat, ci la cel al favoritilor. Baietii lui Klinsmann s-au facut practic de râs, fiind umiliti cu scorul de 2-5 de Werder Bremen, o echipa venita cu orgoliul ranit dupa celebra remiza alba din Liga Campionilor cu Anorthosis Famagusta.

Pe Arena, „cântaretii din Bremen” s-a revansat pentru ratarile din acea partida si probabil pentru înca vreo doua luni, în avans. Dupa jumatate de ora de joc, scorul era 0-0, echilibrul fiind cuvântul de ordine. Deschiderea scorului a venit în chiar minutul 30, la o pasa de efect a lui Ozil, trimisa în gol de Rosenberg. Oaspetii aveau sa îsi dubleze avantajul în ultimul minut de joc al primei reprize, Rensing respingând în fata o lovitura libera, iar Naldo introducând mingea în poarta. Si nu, de aceasta data nu a mai existat un danez pe nume Bo Larsen care sa anuleze reusita…

Gluma s-a îngrosat la opt minute de la reluare, când pasatorul primului gol, Ozil, prinde un sut de senzatie, fix în vinclul lui Rensing. În minutul 59, Pizarro face 0-4, dupa pasa lui Rosenberg, suedez care avea sa marcheze în minutul 67 pentru un incredibil 0-5! S-a terminat însa 2-5, nou-intratul Tim Borowski marcând doua goluri de onoare. Onoare, vorba vine, caci cu siguranta nu mai poate fi vorba de asa ceva…
Pentru Bayern au evoluat: Rensing – Lucio, Demichelis, van Buyten – Lell, van Bommel, Schweinsteiger, Ze Roberto, Lahm – Toni, Podolski.


Intră acum și în grupul de