Acasă Actualitate Canotaj : Romania a obtinut doua medalii la Campionatele Europene

Canotaj : Romania a obtinut doua medalii la Campionatele Europene


Intră acum și în grupul de

În ciuda anumitor guri rele care sustin contrariul, canotajul a fost si este unul dintre sporturile de baza ale olimpismului românesc. La Campionatul European care are loc în aceste zile în Grecia, delegatia tarii noastre a reusit sa cucereasca doua medalii de aur.
Daca primul titlu continental a fost cucerit de perechea de aur de la Beijing, Georgeta Andrunache si Viorica Susanu, a doua medalie a fost obtinuta de echipajul 8+1, care si-a luat astfel revansa pentru evolutia de la Jocurile Olimpice, în care fetele noastre au ocupat ultima treapta a podiumului.

„În Europa nu avem adversar, suntem prea puternici. A fost dificila pregatirea dupa Jocurile Olimpice si ma bucur ca am obtinut aceste rezultate. Suntem trup si suflet alaturi de doamna Marilena Zagoni care trece prin momente extrem de dificile. Dupa aceste victorii vine în sfârsit si vacanta bine-meritata. Dupa trei-patru saptamâni de relaxare vom începe pregatirea pentru Cupa Mondiala din mai 2009”, a spus Mircea Roman, antrenorul lotului de canotaj.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version