Suceveancă cercetată pentru contrabandă, după ce polițiștii au găsit alcool și țigări într-o tarabă din Piaţa Agroalimentară Burdujeni


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 49 de ani, din municipiul Suceava, este cercetată pentru contrabandă după ce polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale au găsit în taraba acesteia din Piaţa Agroalimentară Burdujeni mai multe pachete cu țigări, dar și alcool.

Poliția Județeană Suceava a precizat că miercuri, 14 februarie a.c., la ora 10.00, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au identificat în Piaţa Agroalimentară Burdujeni o localnică de 49 de ani, administrator al unei societăți comerciale, care deținea pe tejgheaua din spatele tarabei, precum şi într-un spaţiu de depozitare adiacent 339 de pachete cu țigări de diferite mărci de proveniență extracomunitară şi duty free, precum și opt recipiente din plastic a câte 0,5 litri fiecare ce conţineau un lichid cu miros specific de alcool, fără banderole fiscale.

„În urma verificărilor, societatea în cauză a fost sancţionată contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/1990, fiind dispusă măsura confiscării unor bunuri de uz gospodăresc şi de menaj în valoare estimativă de circa 810 lei, a arătat sursa citată.

De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, fiind dispusă măsura confiscării țigărilor și a băuturilor alcoolice, valoarea prejudiciului fiind de circa 3.500 lei. (M.T.)


Intră acum și în grupul de