Fotbal : Chivu: „Sunt fericit ca am revenit”


Intră acum și în grupul de

Capitanul echipei nationale, Cristi Chivu, a revenit pe teren dupa operatia la umar suferita imediat dupa Campionatul European din aceasta vara. Jucatorul lui Inter Milano a fost integralist în victoria echipei sale de la Torino, scor 3-1, fiind folosit pe postul de fundas stânga.

„Sunt fericit pentru ca am trecut peste momentele dificile si pentru ca am revenit. Am fost operat, apoi am avut ceva probleme musculare care mi-au amânat revenirea. Dupa doar patru antrenamente am reusit sa joc un meci oficial. Echipa s-a miscat bine si am reusit sa înscriem trei goluri. Suntem pe drumul cel bun dupa primele trei etape. Sunt trei ani de când Inter domina campionatul italian si asta pentru ca avem în lot jucatori de mare valoare”, a declarat Chivu, la finalul partidei de la Torino.

Evolutia internationalului român nu a impresionat însa presa peninsulara, agentia Datasport si publicatiile Il Sussidiario si Il Giorno notându-l numai cu 5,5, precizând ca fotbalistul campioanei Italiei a fost nesigur si a gresit la golul gazdelor. Un alt component al nationalei, Paul Codrea, a avut o prestatie apreciata în egalul smuls de echipa sa, Siena, în deplasare la Lecce. „A închis toate culoarele în defensiva. A fost jucatorul care a acoperit tot mijlocul terenului”, a scris Datasport, care l-a notat cu 6 pe mijlocasul român.


Intră acum și în grupul de