Fotbal : Bundesliga: Wolfsburg-Hamburg 3-0. Un meci care explica multe


Intră acum și în grupul de

Nu putini au fost cei surprinsi de esecul si de modul în care Rapidul a pierdut la Wolfsburg si cu siguranta si mai multi au fost cei care au ramas mirati de remiza incredibila scoasa de Unirea Urziceni pe Arena din Hamburg. Ei bine, ambele rezultate si-au gasit explicatia în meciul direct dintre cele doua echipe germane.
VfL Wolfsburg a aratat ca, într-adevar, este o echipa invincibila pe propriul teren, umilind-o pe HSV cu scorul de 3-0. Ca si în partida cu giulestenii, formatia gazda a atacat din start si, în minutul 15, a venit primul gol, Dejagah învingându-l pe Rost dupa o pasa buna primita de la Schafer.

Nici nu a trecut prima jumatate de ora a meciului, ca baietii lui Felix Magath au mai punctat de doua ori. În minutul 28, Madlung profita de lipsa de marcaj a fundasilor lui Hamburg si trimite mingea în poarta, pentru ca la faza imediat urmatoare Grafite sa îsi treaca si el numele pe lista marcatorilor, învingându-l pe Rost cu o scarita senzationala.
Gazdele se retrag în aparare dar, cu toate acestea, oamenii lui Jol nu gasesc drumul spre poarta. Tot cei de la Wolfsburg au fost mai periculosi, Misimovic fiind aproape de golul de 4-0 în minutul 58, pentru ca Guerrero sa iroseasca cea mai mare ocazie a oaspetilor, ratând singur cu Benaglio, la jumatatea reprizei secunde. Scor final 3-0 si, în timp ce rapidistii se gândesc cu frica la returul din Giulesti, Urziceniul începe sa viseze frumos.


Intră acum și în grupul de