Punctele au ramas la Timisoara : FC Timisoara – FC Vaslui 3 – 1


Intră acum și în grupul de

Pe un “Dan Paltinisanu” mai trist poate ca niciodata, FC Timisoara si FC Vaslui au oferit putinilor suporteri prezenti în tribune un spectacol fotbalistic de zile mari. La final, banatenii au reusit sa se impuna cu 3-1 dar, parafrazând titlul celebrului film „Duminica pierzi sau câstigi”, partida s-ar fi putut termina la fel de usor si cu victoria formatiei moldovene.
Meciul a avut ritm, a avut goluri, a avut aproape de toate. Dar si multe ratari. Primele dintre ele i-au apartinut lui Gigel Bucur, fostul atacant al Sportului primind de fiecare data un raspuns pe masura din partea lui Kuciak.

La poarta cealalta, Temwanjera l-a dezmortit pe Pantilimon în minutul 11 când, dupa o recuperare la 20 de metri de poarta, a sutat, dar goalkeeperul gazdelor a fost la post si a respins.
Acelasi Gigel Bucur si-a trecut în cont a treia ratare a sa în minutul 19, dar si de aceasta data portarul oaspetilor a fost atent. Plutind în aer de minute bune, golul avea sa vina cu zece minute înainte de intrarea la cabine. Autor, masivul Mike Temwanjera. Atacantul de culoare a primit o pasa buna de la Hugo Luz si nu l-a mai iertat pe Pantilimon, executându-l cu un sut în vinclu.

La pauza a fost însa 1-1, lui Gigel Bucur iesindu-i în sfârsit pasenta în minutul 41. Dupa cele trei suturi aparate de Kuciak, atacantul gazdelor reuseste sa îl învinga pe goalkeeperul vasluienilor, cu ceva noroc, dupa un luft al lui Borbely.
Dupa iesirea de la cabine, meciul a continuat într-un rimt ametitor, cu ambele formatii atacând în cautarea victoriei si a celor trei puncte puse în joc. Puncte care au decis într-un final sa ramâna pe Bega, timisorenii marcând de doua ori în ultimul sfert de ora. Golul de 2-1 a fost marcat de Cisovski, stoperul banatenilor realizând o cursa fenomenala, încheiata cu un sut imparabil, din 25 de metri.
Tabela a fost închisa de Gigel Bucur, în minutul 82. Micutul atacant al Timisoarei trece de Andronic si de Luz si îl învinge pe Kuciak din interiorul careului.

Au evoluat formatiile:

FC Timisoara: Pantilimon – Bonfim, Luchin, Cisovsky, Milhazes – S. Stancu, Alexa, Borbely, Art. Karamyan (D. Goga, 63) – Parks (Rusic, 72), Bucur (Arm. Karamian, 90). Antrenor: Dusan Uhrin.
FC Vaslui: Kuciak – P. Jovanovic, Panait, Andronic, Hugo Luz – Genchev, N’Doye, Zmeu (Neagu, 71), Ljubinkovici, Aliuta (Buhaescu, 87) – Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo.


Intră acum și în grupul de