Fotbal Cetatea : Absente de marca in linia defensiva a Cetatii


Intră acum și în grupul de

Partida de miercuri, din Cupa României, dintre Cetatea Suceava si FC Botosani (ora 16, Stadion “Areni”) nu-l scuteste de griji pe antrenorul Marian Pana. Capitanul Marian Nicolau a primit 6 etape de suspendare din partea FRF, pentru cartonasul rosu din meciul cu Dunarea Giurgiu însa presedintele Dumitru Moldovan spera ca oficialii forului de la Bucuresti sa-i reduca pedeapsa jucatorului sucevean, santiunea primita de acesta fiind maxima. “ Marian Nicolau este un jucator de care avem nevoie. El a ispasit deja o etapa de suspendare în partida cu Prefab Modelu si speram sa mai lipseasca doar un meci.

El putea sa primeasca între 2 si 6 etape si a primit maximum. Speram sa-i fie redusa suspendarea”, a declarat presdintele clubului din Areni.
Vestea buna ar fi ca fundasul Bogdan Cotolan, care sâmbata a primit al patrulea cartonas galben, va putea fi folosit în meciul din Cupa României, el fiind suspendat însa pentru partida din etapa a VII-a, în deplasare cu FC Buftea. O alta absenta notabila pentru partida cu FC Botosani este aceea a lui Mugur Bolohan, cel care a suferit o ruptura musculara si va sta departe de gazon mai mult timp.  

Botosanenii vin cu o galerie mica. Sucevenii anunta spectacol în tribune

Desi liderii galeriei botosanene au anuntat ca vor deplasa la Suceava aproximativ 500 de persoane pentru a-si în curaja favoritii, se pare ca miercuri, pe Stadionul Areni, galeria oaspetilor va fi formata din numai 100 de persoane. “Noi am fost informati ca vor veni 100 de suporteri. Suntem pregatiti pentru aceasta partida considerata a fi una cu un grad mai ridicat de risc si suntem convinsi ca nu va fi niciun fel de problema, nici pe stadion si nici în oras”, a declarat cpt. Bogdan Cornaci, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Suceava.

În ceea ce priveste galeria suceveana, aceasta a anuntat prin liderii sai ca pregateste un spectacol pe cinste pentru confruntarea cu rivalii din Botosani. “Va fi o coregrafie speciala. Avem pregatite câteva surprize pentru fanii de la Botosani. Pentru aceste meciuri traim noi. Am asteptat un an de zile confruntarea cu FC Botosani”, a declarat unul dintre liderii galeriei sucevene.


Intră acum și în grupul de