PNL Suceava si-a lansat candidatii la alegerile parlamentare


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava, cât a mai ramas din el dupa plecarea masiva de la finele anului trecut si începutul acestui an, a fost prezent cu o delegatie destul de numeroasa la lansarea candidatilor partidului în alegerile parlamentare uninominale din toamna acestui an.  

Purtatorul de cuvânt al organizatiei judetene Suceava a partidului, Iulian Anghelus, ne-a declarat ca startul în campanie a fost dat la momentul potrivit, în sensul ca liberalii sunt pe deplin hotarâti sa-si faca treaba în campanie si sa obtina rezultate foarte bune. Anghelus a explicat ca liderii centrali ai PNL considera ca adevarata lupta politica se va da în aceasta toamna „între singurul partid de dreapta din România – PNL si cel de stânga – PSD”. De altfel, la lansarea candidatilor liberali s-a vorbit foarte mult si despre „schimbul de generatii” care se doreste a fi facut în sânul PNL.  

La Bucuresti au participat candidatii PNL Suceava alaturi de câteva zeci de delegati din judet, cu totii primind un mesaj foarte clar ce vor trebui sa-l disemineze în teritoriu: „campania din aceasta toamna este foarte importanta, pentru ca ea va duce PNL la înca un mandat la Guvernare”. 


Intră acum și în grupul de