Vizita alesilor locali PSD la Bruxelles – “un schimb de experienta pentru o mai buna administrare a localitatilor”


Intră acum și în grupul de

La invitatia europarlamentarului sucevean Catalin Nechifor, un numar de 60 de primari, viceprimari si consilieri suceveni, membri ai PSD, s-au aflat pentru o saptamâna la Bruxelles, unde s-au întâlnit cu personalitati politice din Parlamentul European si au participat si la o întâlnire cu comisarul român, Leonard Orban, cu care au discutat despre proiecte de dezvoltare rurala si regionala.  

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat luni, ca vizita alesilor locali PSD la Bruxelles a fost „un stimulent” pentru ca acestia sa se preocupe de accesarea de fonduri europene pentru proiecte de dezvoltare a localitatilor lor. Mîrza a aratat ca aceasta „actiune politica si administrativa” de la Bruxelles „a fost un schimb de experienta pentru o mai buna administrare a localitatilor”.

La rândul sau, eurodeputatul Catalin Nechifor a declarat ca majoritatea alesilor locali PSD care au fost la Bruxelles au iesit pentru prima data din tara si au avut sansa sa discute atât cu membri ai PE ai Comisiei Europene, dar au vazut si cum functioneaza administratiile locale în Belgia. El a aratat ca a fost „o deplasare profitabila”, pentru ca alesii locali PSD au avut posibilitatea sa vada cum functioneaza institutiile europene si s-au întors în localitatile lor cu proiecte de dezvoltare. 


Intră acum și în grupul de