Presedintele CJ monitorizeaza atent lucrarile la DN 17


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur (PD-L), a declarat marti, la putina vreme dupa întâlnirea cu factorii responsabili de reabilitarea DN 17 în zona podului de cale ferata din Scheia, ca au fost stabilite solutii tehnice pentru ca lucrarea sa fie realizata în cele mai bune conditii si în cea mai scurta vreme.  

Seful executivului judetean sucevean a declarat ca în urma discutiilor cu firma de constructii (SCCF Grup Colas din Iasi), dar si cu cele de utilitati s-a constatat ca în zona exista mai multe conducte si retele de electricitate si telefonie ce nu fusesera însemnate pe vreo harta a utilitatilor. Gheorghe Flutur a mai spus ca s-a stabilit ca aceste conducte sa fie coborâte cu jumatate de metru, astfel încât sa nu afecteze lucrarea proiectata în acea zona.  

Presedintele CJ Suceava a mai c­erut ca lucrarile sa fie facute în regim de urgenta, pe motiv ca blocarea traficului pe DN 17 (E 576) afecteaza puternic activitatea din municipiul Suceava.  

Reamintim ca presedintele CJ Suceava si-a manifestat duminica, totala nemultumire fata de ritmul de modernizare a DN 17, la iesirea din municipiul Suceava, lucrarile de aici generând blocaje foarte mari în traficul rutier. 


Intră acum și în grupul de