Handbal, Liga Nationala : Ambitii mari pentru handbalistii suceveni inaintea confruntarii cu HCM Constanta


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava – HCM Constanta, miercuri, ora 17, Sala LPS

Aflate pe primele doua pozitii în clasamentul Ligii Nationale de handbal masculin, CS Universitatea Suceava si HCM Constanta se înfrunta miercuri, de la ora 17, în sala de la LPS, într-un derby de conjunctura.
Ambele formatii vin dupa o etapa în care au suferit înfrângeri. CS Universitatea a pierdut partida de la Bacau, cu Stiinta, în timp ce HCM Constanta a pierdut primul meci al sezonului, la Cluj, una dintre victimele „studentilor” suceveni.

„ De fiecare data când întâlnim o echipa mare, de genul celei din Constanta, jucatorii reactioneaza pozitiv. Pentru publicul nostru este practic o sarbatoare, pentru ca, trebuie sa recunoastem meritele unui club care a câstigat de multe ori campionatul si are prezente constante în Liga Campionilor. De aceasta data însa, eu cred ca premisele sunt altele, pentru ca noi ne-am mai maturizat si suntem într-o crestere evidenta. Sunt convins ca partida va sta sub semnul echilibrului. Înfrângerile suferite de cele doua echipe vor aduce o ordine în jocul combatantelor. Atât noi cât si cei de la Constanta îsi doresc victoria. CS Universitatea vine dupa o înfrângere cauzata de un joc mai slab facut de noi la Bacau însa acest lucru nu va influenta deloc partida de mâine”, a declarat Petru Ghervan.

În ceea ce priveste indisponibilitatea portarului constantean Rudi Stanescu, tehnicianului universitarilor crede ca absenta internationalului din lotul adversarilor „ este importanta întrucât aportul sau a fost semnificativ la multe dintre succesele constantenilor”.
În vederea partidei din aceasta dupa-amiaza, Petru Ghervan nu are probleme de efectiv, chiar daca trei componenti ai echipei pe care o antreneaza au acuzat dureri musculare dupa confruntarea de la Bacau.
Meciul dintre CS Universitatea Suceava si HCM Constanta va fi condus de brigada de arbitri Dinu/Din, care a reprezentat tara noastra si la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Programul complet al etapei:

CS Universitatea Suceava – HCM Constanta
CS H&V Pitesti – U Transilvania Cluj
HC Minaur Baia Mare – HC Odorhei
CSM D&C Oradea – CSM Medgidia
UCM Resita – Steaua MFA Bucuresti
Dinamo Baumit Bucuresti – Poli Timisoara
Stiinta Bacau – Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu


Intră acum și în grupul de