Mirza : „Perioada de gratie acordata administratiei locale PD-L a expirat”


Intră acum și în grupul de

 PSD Suceava va monitoriza „la sânge” toate actiunile viitoare ale administratiei locale PD-L, întrucât potrivit presedintelui PSD Suceava, Gavril Mîrza, perioada de gratie, acordata dupa alegeri, a încetat. „Perioada de gratie pe care le-am acordat-o dupa alegeri a expirat azi. De acum înainte le vom monitoriza la sânge toate actiunile”, a anuntat Mîrza, în cadrul Conferintei judetene extraordinare a PSD Suceava.

      Presedintele PSD Suceava a acuzat administratia judeteana condusa de liderul PD-L, Gheorghe Flutur, de favorizare a clientelei politice, exemplificând cu defavorizarea primarilor PSD la împartirea fondurilor, cu folosirea inundatiilor din aceasta vara ca pretext pentru oferirea de mita electorala si cu faptul ca firmele de familie ale unor membri PD-L beneficiaza de tratament preferential la acordarea lucrarilor de refacere a infrastructurii afectate. „La primarii PSD le strecoara câtiva lei, ca din mila, în timp ce în unele localitati, firmele fratilor si neamurilor liderilor lor fac bani de se rup, fara rusine”, a spus Gavril Mîrza.

      Acesta a adaugat ca membri sau apropiati PD-L împart  populatiei TIR-uri cu grâu drept mita electorala si ca se platesc la negru cursele, ca sa nu apara în evidente.

      Presedintele PSD Suceava le-a cerut membrilor prezenti la Conferinta judeteana sa se mobilizeze, astfel încât PSD sa câstige alegerile parlamentare si sa formeze viitorul guvern pentru a prelua conducerile prefecturilor si a institutiilor descentralizate, astfel încât sa fie diminuata actiunea celor care apar „toata ziua la televizor”. „Trebuie sa scurtam distanta de manevra a celor portocalii, altfel umilinta ne asteapta”, a subliniat Gavril Mîrza.


Intră acum și în grupul de