Si-a avariat autoturismul si a disparut


Intră acum și în grupul de

Un autoturism marca „BMW”, avariat în proportie de 60%, a fost gasit abandonat de catre politisti din cadrul IPJ Suceava. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, în cursul zilei de miercuri, la ora 15.27, pe breteaua de acces dintre strazile Calea Unirii si Nicolae Iorga din municipiul Suceava, a fost gasit în pozitie de stationare autoturismul marca „BMW”,  care era avariat în proportie de 60% .

La fata locului nu a fost identificat conducatorul auto. A fost identificat numitul I. WALTER, care a declarat ca a auzit un zgomot, dupa care a observat autoturismul si o persoana de sex masculin lânga masina, iar dupa comportament era evident ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, acesta din urma parasind locul accidentului.

În timpul verificarilor, la fata locului a venit numitul S. IOAN de 29 ani din municipiul Suceava, care a declarat ca el este conducatorul autoturismului avariat.

Acesta a prezentat un comportament violent fata de organele de politie, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, lucru refuzat de susnumitul, în prezenta unui martor.

Cercetarile sunt continuate pentru identificarea si stabilirea persoanei care a condus autoturismul. Autoturismul marca BMW a fost transportat cu o platforma la sediul I.P.J. Suceava, unde urmeaza a fi investigat din punct de vedere criminalistic.


Intră acum și în grupul de