Democrat-liberalii suceveni vor depasi 40% din voturi la alegerile parlamentare


Intră acum și în grupul de

Secretarul general adjunct al organizatiei judetene a PD-L, Ioan Balan, este convins ca la Suceava democrat-liberalii vor depasi 40% din voturi la alegerile parlamentare din  30 noiembrie, potrivit  ultimului sondaj de opinie realizat de INSOMAR, care demonstreaza ca democrat-liberalii se afla în topul preferintelor electoratului, fiind creditati cu aproximativ 40% din voturi. Balan a aratat ca la mare distanta se afla PSD cu 25%, urmat de PNL- 20%, PRM-4%, UDMR-4%, PNG-3%, PC-1% si Partidul Civic Maghiar-1%.

El a informat ca în prezent PD-L lucreaza la o strategie de campanie, bazata în special pe proiecte. “Vor fi probleme care vor fi tratate punctual de fiecare candidat în colegiul sau, dar si probleme care vor beneficia de strategii unitare pe diverse domenii de activitate”, a spus Balan.  Secretarul general adjunct al PD-L Suceava, propune încheierea unui contract între candidat si cetatenii din colegiul în care candideaza. “Vrem sa facem ceva mai mult, adica sa parafam un contract între candidati si electoratul din cele 14 colegii. Ca în afaceri, pentru ca oamenii practic fac o afacere cu noi. Investesc încredere prin voturile pe care ni le dau si trebuie sa obtina garantia ca problemele lor de zi cu zi vor fi rezolvate. Vrem sa facem un contract ferm pe patru ani, astfel ca la final, oamenii sa ne poata evalua activitatea si sa decida pe viitor”, a explicat Balan.

Potrivit secretarului general adjunct al PD-L Suceava, calitatea celor 14 candidati la Parlament, ale caror profesii acopera o gama larga de domenii de activitate, constituie unul din atuurile democrat-liberalilor suceveni.


Intră acum și în grupul de