Un bărbat din Frasin, plasat sub control judiciar cu obligația de a nu părăsi orașul, după ce a bătut într-o parcare din Gura Humorului un bărbat și i-a amenințat soția, iar după câteva zile a bătut, în aceeași parcare, un alt bărbat


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus plasarea sub control judiciar a lui Gheorghe Cosmaţchi, în vârstă de 40 de ani, din Frasin pentru că a bătut doi bărbați și a amenințat-o pe soția unuia dintre ei.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Gura Humorului, Cosmațchi este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare pentru că în data de 31 ianuarie 2018, în jurul orei 11:22, în timp ce se afla în zona centrală a oraşului Gura Humorului, în zona parcării din faţa fostului sediu E.On Gura Humorului, în imediata apropiere a străzii Piaţa Republicii, atât pe trotuar cât şi pe partea carosabilă, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi capul unui bărbat provocându-i leziuni ce au necesitat 12-15 zile de îngrijiri medicale.

În cadrul aceluiaşi incident, Cosmaţchi a ameninţat-o și pe soţia bărbatului provocându-i o stare de temere. Prin acţiunile sale, Cosmaţchi a tulburat ordinea şi linistea publică, faptele sale fiind văzute şi urmărite de către persoanele care se aflau în zona centrală a oraşului, acestora fiindu-le creată o stăre de indignare şi de neîncredere asupra asigurării şi protejării vieţii în spaţiul public, arată procurorii.

Totodată, Cosmațchi este acuzat de lovire pentru că în  10 februarie în jurul orelor 11:30, în timp ce se afla în zona centrală a oraşului Gura Humorului, în parcarea din faţa fostului sediu E.On Gura Humorului (aceeaşi zonă), l-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a coastelor un alt bărbat provocându-i leziunice necesită  6-8 zile de îngrijiri medicale.

Faţă de Cosmaţchi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar din 27 februarie s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu depăşi limitele teritoriale ale oraşului Frasin şi de a nu se apropia de persoanele vătămate. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de