Un tânăr de 25 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp pe strada Gheorghe Doja din Suceava. El a fost extras din mașină de un echipaj de descarcerare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp de pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, pentru extragerea acestuia din mașină fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare al ISU Suceava.

Potrivit ISU Suceava accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei  0:00.

Șoferul, un tânăr de 25 de ani, a rămas încarcerat, iar echipajul de descarcerare al pompierilor militari l-a extras și l-a predat paramedicilor SMURD, pentru îngrijiri medicale și transport la spital.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, după ce a trecut de intersecția cu str. Mircea Damaschin, un tânăr de 25 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un stâlp de la iluminat public.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre  biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul are permisul de conducere suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.


La acest accident a  intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2.(N.B.)

sursa foto ISU Suceava


Intră acum și în grupul de