Acasă Actualitate Comunicat de presa

Comunicat de presa


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni saluta victoria  democratiei si a ratiunii. Decizia Curtii de Apel Bucuresti prin care votul uninominal, dorit si promovat de Partidul National Liberal înca din 1992, ramâne forma de alegere a viitorilor parlamentari români, este cea mai buna dovada în acest sens.

Partidul National Liberal si-a gasit cu usurinta candidatii, atât din rândurile proprii, cât si din societatea  civila, ideile liberale, de dreapta, fiind tot  mai raspândite odata cu cresterea nivelului de trai al românilor.



Suntem primul partid care a pregatit candidati pentru toate colegiile uninominale, atât pentru Camera Deputatilor, cât si pentru Senat in judetul Suceava, dar si la nivel national.

Noi, National Liberalii suceveni, n-avem nevoie  sa importam oameni de valoare din Bucuresti sau din alte parti. Oameni ai locului, oameni onesti, la locul lor, bine pregatiti profesional, responsabili, îi vor reprezenta  cu cinste pe cetatenii judetului Suceava daca acestia vor hotarî sa dea votul candidatilor Partidul National Liberal!

Biroul Politic Teritorial PNL Suceava


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version