Sedinte CJ transparente


Intră acum și în grupul de

Consilierul judetean, Corneliu Popovici, care este si secretar executiv al PSD Suceava, a cerut vineri, ca sedintele CJ Suceava sa se desfasoare într-un mod transparent, iar informatiile privind modul de repartizare a sumelor de bani spre localitati sa fie incluse în mapele consilierilor judeteni, aratând ca s-a ajuns ca alesii judeteni sa afle din presa modul de repartizare a sumelor de bani spre localitati.

Popovici a exemplificat cu situatia din ultima sedinta a CJ Suceava, când consilierii judeteni au votat rectificarea bugetului judetului cu suma de 36 de milioane de lei, bani alocati de Guvern pentru refacerea infrastructurii afectate de inundatii, dar ca alesii judeteni au aflat din presa modul în care au fost repartizati banii pe localitati.
„Nu cred ca este o situatie normala”, a afirmat Popovici, solicitând ca sedintele de CJ sa se desfasoare potrivit prevederilor legale.

Consilierul judetean al PSD a mai aratat ca la majoritatea sedintelor Consiliului Judetean Suceava s-au aprobat rectificari sau echilibrari bugetare, iar punctul respectiv apare pe ordinea de zi, este dezbatut, de principiu, însa listele cu sumele de bani repartizate apar, în cel mai bun caz, în timpul sedintei. ­


Intră acum și în grupul de