Asfaltul PSD, in interesul cetatenilor


Intră acum și în grupul de

Secretarul executiv al PSD Suceava, Corneliu Popovici, a declarat vineri, ca presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, ar trebui sa vorbeasca de „borduri electorale si pavele electorale”, facând aluzie la înlocuirea bordurilor si amenajarea cu pavele a majoritatii trotuarelor din municipiul Suceava. Popovici a aratat ca asfaltul turnat de fosta conducere PSD a CJ a fost în interesul cetatenilor.

„Oricâte asfaltari s-au facut în administrarea PSD a judetului au fost facute în interesul cetatenilor”, a precizat Popovici, explicând ca asfaltarile au fost facute la cererea locuitorilor respectivelor comune, care amenintau cu blocarea drumurilor, iar fosta conducere PSD a CJ Suceava „a gasit solutii de finantare” pentru a veni în sprijinul cetatenilor. „Nu au fost asfaltari numai pâna în fata sediului de partid”, a spus secretarul executiv al PSD Suceava.

Presedintele CJ si al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat marti, ca un audit intern al institutiei a constatat ca în primavara lui 2008, înaintea alegerilor locale, „s-a turnat asfalt electoral” în valoare de 8,5 milioane de lei, fiind executate astfel de lucrari pe 12 drumuri, fara sa se asigure acoperirea financiara. Potrivit lui Flutur, lucrarile nu au fost finalizate, iar primariile beneficiare nu au bani pentru a deconta lucrarile catre societatea Drumuri si Poduri SA Suceava, la care actionar unic este Consiliul Judetean. ­


Intră acum și în grupul de