Comunicat de presa


Intră acum și în grupul de

  Salutam revenirea la normalitate prin reluarea cursurilor gimnaziale (clasele V-VII) la scoala din satul Costâna. Ne bucura faptul ca solidaritatea satenilor din Costâna, ajutata si de interventia presei si a reprezentantilor PNL Suceava si Todiresti, a readus lucrurile pe fagasul lor firesc.

      Îi recomandam domnului Carcalete sa gândeasca înainte de a lua decizii care privesc soarta unor copii, desfiintând arbitrar scoli si clase si mutând copii ca pe niste obiecte!

      Continuam sa ne întrebam ce interese obscure au putut duce la acea masura inepta ce frizeaza iresponsabilitatea. Cum poti sa te joci cu educatia copiilor stând comod pe scaunul de sef al Inspectoratului Scolar Judetean?

      Câte gafe si abuzuri mai este nevoie sa faca domnul Petru Carcalete – cel care acum candideaza la demnitatea mult mai înalta de senator PD de Radauti – pentru a fi nevoit sa paraseasca multprea solicitanta functie pe care o ocupa?  Guvernul liberal al României a realizat cea mai mare crestere economica din istoria tarii, ceea ce a permis alocarea anuala catre învatamânt a unui procent de 6% din produsul intern brut. Cât timp sprijinul dat de Guvernul Tariceanu si ministrul Adomnitei învatamântului sucevean va fi risipit de niste conducatori locali ireponsabili?

BIROUL  POLITIC AL ORGANIZATIEI MUNICIPALE PNL SUCEAVA


Intră acum și în grupul de