Absolventi angajati pe loc la Bursa locurilor de munca


Intră acum și în grupul de

Sute de absolventi ai tuturor formelor de învatamânt au participat la sfârsitul saptamânii trecute la Bursa absolventilor organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, la Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava.

La bursa au participat 28 de agenti economici din municipiul Suceava, oferindu-le absolventilor 210 locuri de munca, în domenii variate de activitate. Mai trebuie precizat ca dintre cele 210 locuri de munca, numai 34 de oferte erau adresate absolventilor de învatamânt superior. Ofertele de angajare au fost din toate domeniile de activitate, de la constructii sau confectii, pâna la servicii turistice, alimentatie publica sau comert. „Tinerii au început sa constientizeze ca ocuparea unui loc de munca este foarte important, iar în anii anteriori aceste burse au fost foarte eficiente”, a declarat directorul AJOFM Suceava, Constantin Suvar.

Din cei 460 de participanti la bursa, 290 de absolventi au fost selectati în vederea încadrarii, iar 14 absolventi au fost încadrati pe loc.


Intră acum și în grupul de