Show de moda spectaculos, in premiera la Suceava


Intră acum și în grupul de

Sub sloganul „Toamna aceasta se poarta Shopping City Suceava”, centrul comercial Shopping City Suceava a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, un spectacol de moda de exceptie, care l-a avut ca invitat special pe celebrul creator de moda Catalin Botezatu.

Evenimentul s-a desfasurat în interiorul galeriei comerciale Shopping City Suceava, în zona din fata magazinului Media Galaxy, unde, pe podiumul special amenajat, au defilat atât manechine de la agentia locala de modele „Fargo”, condusa de Cristian Câtea, cât si manechine profesioniste, aduse de Catalin Botezatu pentru a încânta publicul cu creatiile celei mai recente colectii haute couture.

În prima parte a prezentarii de moda, spectactorii veniti în numar destul de mare, au putut admira colectiile de toamna-iarna, bijuterii si accesorii oferite de magazinele de profil din cadrul complexului comercial. Astfel, firme de renume precum United Colours of Benetton, House of Art, Moda Miss, Orsay, Erros, Feel Good, Sense, Raison detre, s-au întrecut în etalarea tinutelor vestimentare accesorizate.

Punctul culminant al paradei de moda l-a constituit  prezentarea celei mai mai recente colectii Haute Couture a lui Catalin Botezatu, intitulata “Fly”, colectie care s-a bucurat de un mare succes la nivel international. Una câte una, manechinele au pasit pe catwalk, într-un show spectaculos, plin de culoare, purtând tinute extrem de elaborate, alcatuite din voaluri, materiale accesorizate cu cristale Swarovski, pene si blanuri naturale. Machiajele speciale si coafurile sofisticate au completat perfect spendidele creatii, care au luat ochii spectatorilor prezenti.


Intră acum și în grupul de