Fotbal : Jucatorii Fiorentinei sunt siguri de victorie


Intră acum și în grupul de

Victoria cu 1-0 împotriva echipei Genoa, din ultima etapa disputata în Italia, i-a facut pe jucatorii Fiorentinei sa uite umilinta cu Lazio si sa abordeze cu optimism partida de marti, contra Stelei, din Liga Campionilor.
Golgheterul echipei din Florenta în acest debut de sezon, Alberto Gilardino, este de parere ca fotbalistii si-au revenit dupa episodul neplacut din meciul cu Lazio, gândindu-se acum doar la victoria din confruntarea cu elevii lui Marius Lacatus. „Grupul a ramas unit si solid, luptând pentru acelasi obiectiv, binele Fiorentinei. Suntem pregatiti pentru meciul cu Steaua, de marti”, a spus atacantul gruparii antrenate de Cesare Prandelli.

Si capitanul echipei “viola”, Dario Danielli, este de parere ca, daca va juca la fel ca în ultima partida de campionat, Fiorentina nu are cum sa nu câstige contra bucurestenilor. „Vrem sa învingem Steaua si daca vom evolua asa cum am facut-o în meciul cu Genoa sunt convins ca vom reusi”, a declarat fundasul.
Siguranta succesului european vine si din poarta echipei lui Mutu. Cel care l-a determinat pe Lobont sa plece, Sebastian Frey, este optimist si considera ca reprosurile aduse dupa meciul de la Roma i-au facut pe fotbalistii Fiorentinei sa se trezeasca.

„Dupa înfrângerea cu Lazio, reactia echipei a fost optima – victorie cu Genoa. Am fost apasati de critici, dar pe teren am dat tot ce e mai bun. Am demonstrat caracter si calitate. Acum ne asteapta o noua provocare, meciul cu Steaua din Liga Campionilor. Trebuie sa ramânem concentrati pentru meciul cu Steaua”, a declarat titularul dintre buturile toscanilor.


Intră acum și în grupul de