Acasă Actualitate Volei : Incurcaturi „geografice” la Federatia Romana de Volei

Volei : Incurcaturi „geografice” la Federatia Romana de Volei


Intră acum și în grupul de

De ceva vreme, Clubul Sportiv Municipal din localitate, prin vocea antrenorului divizionar A, Victor Pancu, este nemultumit de modul în care Federatia Româna de Volei a organizat actuala editie de Campionat National, 2008-2009.
El ne-a declarat deschis ca: „La aceasta editie de campionat, din cauza conditiilor materiale si financiare, cu care se confrunta sportul în general, federatia de specialitate a organizat partidele de joc pe zone geografice, respectiv Est si Vest. De exemplu, subliniaza Victor Pancu, în Seria de Est, la volei masculin, figureaza divizionara CSMU Craiova, iar la celalalt pol geografic al diviziei, în Vest, apare în calendarul competitional echipa din Râmnicul Sarat care, pâna în data de 26 a acestei luni era înscrisa în Divizia A 1.”

Indignarea tehnicianului sucevean nu se termina aici. El atrage atentia ca, o zi mai târziu, aceeasi selectionata moldava a sustinut un joc în prima etapa la Brasov, la categoria A2 masculin, iar o echipa din Vest, teoretic, cea din Târgu Mures care, atrage atentia Victor Pancu, nu a evoluat în sezonul trecut în nici o categorie competitionala la volei, joaca acum în AI. Nemultumirile lui Victor Pancu sunt si cele de natura materiala. Echipa pe care o conduce, precizeaza antrenorul, trebuie sa se deplaseze la Craiova în perioada 10-11 octombrie a.c. pentru a sustine meciul din etapa a treia a diviziei, iar cheltuielile adiacente, transport, masa, cazare, pentru cei zece insi, se situeaza la 3500 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version