PSD Suceava da startul la campania electorala


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al PSD Suceava, Gavril Mîrza, si-a anuntat colegii de partid ca de la 1 octombrie, organizatia se poate considera deja în campanie electorala si ca este momentul activarii membrilor si sustinatorilor social-democratiei din judet.

Mîrza a spus la ultima conferinta de presa a partidului ca „s-a dat deja startul campaniei electorale” (chiar daca ea oficial va debuta l­a finele lunii octombrie-n.n.) si ca din punctul de vedere al conducerii PSD, organizatia se afla deja „în linie dreapta” în ce priveste câstigarea alegerilor generale din 30 noiembrie. Mîrza a mai anuntat ca în zilele ce urmeaza va fi constituit si un comandament de campanie ce va coordona întreaga activitate si care va trebui sa aiba o gândire „unitara” pentru întreg judetul.

„Vom avea o campanie unitara la nivelul judetului, dar vom fi atenti si la mesajele ce trebuie transmise la nivelul fiecarui colegiu în parte. Mesajele vor fi adaptate la conditiile din fiecare colegiu”, a tinut sa precizeze presedintele organizatiei judetene a PSD. El sustine ca întreaga campanie a PSD va fi una „civilizata” si ca ea va avea doua modalitati de a se face remarcata: prin mass-media si prin discutiile cu oamenii.

„Obiectivul nostru este de a câstiga alegerile generale si de a ajunge sa guvernam România, o tara sfâsiata de cei patru ani de interminabile decizii ale unor conducatori incompetenti”, a spus în final Gavril Mîrza. ­

­


Intră acum și în grupul de