Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc care s-a urcat băut la volan a derapat cu mașina pe șinele de cale ferată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști că s-a urcat băut la volan. El a derapat cu mașina, ajungând astfel pe șinele de cale ferată.

IPJ Suceava a precizat că duminică, la ora 23.09, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că în timp ce conducea autoturismul pe strada Cuza Vodă din localitate, ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată, un localnic de 34 de ani a încercat să evite coliziunea cu un autoturism care circula din sens opus, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a derapat, intrând cu roata pe șinele de cale ferată.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de