„Trimisii” lui Ion Iliescu


Intră acum și în grupul de

Trei barbati din judetul Vaslui au înselat mai multe persoane din comuna suceveana Cornu Luncii. Astfel, potrivit IPJ Suceava , în cursul zilei de miercuri, politistii din cadrul Biroului Politiei Rurale Falticeni si ai Postului de Politie Cornu Luncii, au identificat pe raza comunei, pe V. IULIAN de 32 ani, C. CORNEL de 48 ani si C. ANDREI de 20 ani, toti din municipiul Bârlad, judetul Vaslui, care se deplasau cu auto marca „BMW”.

Din cercetari s-a stabilit ca în aceeasi zi, în jurul orei 12.00, V. IULIAN, l-a abordat pe A. ILIE de 53 ani si pe V. EUFROSINA de 71 ani, ambii din comuna Cornu Luncii, carora sub pretextul acordarii unui ajutor financiar din partea fostului presedinte Ion Iliescu în suma de 200 lei, le înmâna o bancnota de 500 lei, solicitând restul de 300 lei, cu scopul identificarii locului unde persoanele respective îsi tineau banii, pentru a-i sustrage ulterior într-un moment de diversiune.

Extinzându-se cercetarile, s-a stabilit ca V. IULIAN, împreuna cu C. CORNEL, prin aceeasi metoda au reusit sa sustraga suma de 4.300 lei din locuinta partii vatamate M. AGLAIA de 72 ani, din aceeasi localitate la 15.08.2008.

 În cauza, s-a dispus începerea urmarii penale fata de cei doi, sub aspectul savârsirii infractiunii de „furt calificat” si „tentativa la infractiunea de înselaciune”, pe numele lor fiind emise ordonante de retinere, urmând ca la 02.10.2008 sa fie prezentati Judecatoriei Falticeni cu propunere de arestare preventiva.


Intră acum și în grupul de