PD-L Suceava le-a oferit pensionarilor un concert de muzica populara


Intră acum și în grupul de

    Sute de pensionari suceveni, din municipiul resedinta de judet si comunele învecinate acestuia, au avut parte de ziua lor, pe 1 Octombrie, de câteva ore de veselie si alinare sufleteasca, în compania muzicii populare de calitate si a unor interpreti îndragiti din tara si din judetul Suceava.
­
În sala mica a Casei Culturii din Suceava, sub directa coordonare a secretarului general-adjunct al Organizatiei judetene Suceava a PD-L, Ioan Balan, si cu sprijinul lui Orest Onofrei, ex-prefectul Sucevei si candidat al PD-L pentru functia de senator pe colegiul Suceava si liderilor judeteni ai partidului, Gheorghe Flutur (presedinte) si Ioan Lungu (vicepresedinte) a avut loc un spectacol pe cinste, de muzica populara de calitate, la care au participat peste 400 de persoane.

Cu câteva zeci de minute înainte de începerea spectacolului, sala era deja plina, organizatorii fiind nevoiti sa mai aseze în apropierea scenei înca un rând de scaune, acelasi lucru facându-l pâna la urma si pentru spatiile de pe scarile de acces. Cum spectacolul a fost gratuit, oferit de PD-L, foarte multe persoane de vârsta a treia din Suceava au fost prezente si au avut motive de multumire înca de la intrare, unde Ioan Balan (candidatul PD-L Suceava la functia de deputat pe unul dintre colegiile ce include o parte din municipiul resedinta de judet) si Orest Onofrei au oferit doamnelor câte un trandafir, iar domnilor (si indirect tot doamnelor) câte o ciocolata si mai multe materiale informative. De remarcat ca toti cei peste 400 de trandafiri au fost „imperiali” si de culoare portocalie, culoarea siglei partidului.

 Spectacolul a fost deschis de Alexandru Recolciuc, cu celebrul de acum cântec „Cânta cucu’n Bucovina!”, care efectiv a inviorat sala si care a fost de bun augur. Microrecitalul lui Recolciuc  a fost dedicat în special domnilor si a prins foarte bine la public. Cel de-al doilea invitat, Adriana Covalciuc, a cântat o serie de piese ce au ajuns direct la inima doamnelor din sala, pentru ca întreg spectacolul sa se încheie cu interpretarea arhicunoscutei si iubitei cântarete de muzica populara Irina LOGHIN.


Intră acum și în grupul de