Acasă Actualitate 11 localitati lasate fara energie electrica din cauza unui copac cazut

11 localitati lasate fara energie electrica din cauza unui copac cazut


Intră acum și în grupul de

Sucevenii continua sa taie copacii în nestire, fara a constientiza ca , în cadere, acestia pot rupe liniile de electrificare si lasa sate întregi fara curent electric. Asa s-a întâmplat si în cursul zilei de joi, când 11 localitati din zona Dornelor au ramas fara curent electric.

Departamentul Comunicare E.ON Moldova Distributie a anuntat ca, în cursul diminetii de joi, în jurul orelor 8.00, persoane necunoscute ce efectuau taieri de arbori în Valea Pancului, au provocat caderea unui copac peste reteaua electrica aeriana cu tensiunea de 20 kilovolti ce trece prin zona.
 
Din cauza acestei avarii, au fost scoase din functie 46 posturi de transformare  ce asigurau alimentarea consumatorilor din 11 localitati,  din zonele Poiana Stampei si Dorna Candreni.
 
Echipele E.ON Moldova au intervenit si în jurul orelor 9.00, alimentarea a fost reluata la toti consumatorii afectati de acest incident. Avaria a fost raportata organelor de Politie pentru identificarea persoanelor vinovate, în vederea recuperarii pagubelor.
 
 



 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version