Si-a revenit AS Roma: Girondins Bordeaux – AS Roma 1 – 3


Intră acum și în grupul de

Girondins Bordeaux – AS Roma    1 – 3

Dupa ce au fost umiliti de campioana României, italienii de la AS Roma au recuperat punctele pierdute pe teren propriu, în deplasarea din Franta, contra celor de la Bordeaux.
Romanii încep cum nu se poate mai prost partida, iar în minutul 18 gazdele deschid scorul. Faza frumoasa a francezilor pe partea stânga de atac, Gourcuff pivoteaza la marginea careului si suteaza perfect în coltul lung al portii lui Donieber. 1-0, iar gândul fanilor zboara la cosmarul de pe „Olimpico”, cu CFR. Pauza îi prinde pe fotbalistii lui Spalletti pe ultimul loc al grupei, dar repriza secunda avea sa aduca jocul pe care italienii îl cautau de mult.

Julio Baptista este trimis în minutul 51 în teren, iar aceasta mutare avea sa se dovedeasca, pe final, câstigatoare. Profitând de avantajul omului în plus, dupa eliminarea fundasului francez Henrique, din minutul 36, jucatorii Romei se napustesc spre careul lui Valverde. Vucinic aduce egalarea în minutul 65, pentru ca, peste alte sase minute, Baptista sa aduca formatia din capitala Italiei la conducere. Epuizati, jucatorii lui Bordeaux cedeaza, iar cu sapte minute înainte de final Baptista reuseste dubla si asigura victoria.
Astfel, dupa primele doua etape, CFR Cluj si Chelsea Londra conduc Grupa A a Ligii Campionilor, cu patru puncte acumulate, în timp ce podiumul este încheiat de fosta echipa a lui Cristi Chivu, AS Roma, cu trei puncte câstigate. Ultima clasata este echipa franceza Girondins de Bordeaux, singura formatie care nu reusit sa obtina niciun punct pâna acum.

Au evoluat formatiile:

Bordeaux:Valverde – Calme, Henrique, Diawara, Jurietti (Gouffran, 78), Fernando – Diarra, Obertan (Planus, 40), Gourcuff – Jussie (Wendel, 37), Chamakh. Antrenor: Ricardo Gomes.
AS Roma: Doni – Cicinho, Mexes, Panucci, Riise – Rossi, Aquilani (Chuka, 63), Taddei, Perrotta – Menez (Baptista, 51), Vucinic (Brighi, 84). Antrenor: Luciano Spalletti.


Intră acum și în grupul de