Fotbal, Cetatea Suceava : Marian Pana a fost suspendat 9 etape!


Intră acum și în grupul de

Participarea în Cupa României a dat mari batai de cap Cetatii Suceava în acest an. Eliminata mai întâi din competitie la Comisia de Disciplina, gruparea suceveana a mai primit o sanctiune. Antrenorul Marian Pana a fost suspendat 9 etape pentru proteste la adresa tusierului Bogdan Hârlab, în partida din faza a V-a a Cupei, cu FC Botosani, scor 1-0 pentru „galben-albastri”. De asemenea, Marian Pana va trebui sa achite si o amenda în valoarea de 4280 lei. „ Îmi pare rau ca nu l-am batut pe acel arbitru. Daca stiam ca voi primi aceasta sanctiune macar îl bateam pe acel Hârlab. Nu stiu daca vreun antrenor a mai primit o asemenea suspendare”, a comentat Marian Pana.

În asteptarea celei de-a patra victorii consecutive de acasa

Prezent ieri, la conferinta de presa dinaintea jocului cu CSM Ploiesti din etapa a VIII-a a esalonului secund tehnicianul Cetatii Suceava a precizat ca îsi doreste neaparat cele 3 puncte pentru a continua astfel parcursul bun din partidele disputate pe teren propriu. „Suntem înaintea unui joc foarte important pentru noi. Situatia e asemenatoare ca si la celelalte meciuri. Cert este ca nu ne permitem niciun pas gresit ca sa nu intram la minus în clasamentul la adevar.Trebuie sa fim concentrati la maxim. Din nou avem probleme de lot: Gurita este incert iar Ungureanu, Cotolan, Streinu si Stanescu sunt accidentati si nu vor putea juca. Dorim sa continuam linia buna din meciurile de pe Areni si sunt convins ca vom castiga jocul. Este o situatie speciala pentru ca întâlnim o echipa care ne-a învins în perioada de pregatire”, a declarat Marian Pana.       
Înainte de începerea campionatului, Cetatea Suceava a pierdut cu 1-2 un amical disputat pe Stadionul „Areni” în compania nou-promovatei CSM Ploiesti, liderul Seriei I dupa primele sapte etape.

„Nu stiu cum au primit vestea jucatorii. O sa încerc sa-i montez pentru meciul cu CSM Ploiesti. Singura noastra sansa este sa câstigam meciurile. La partida cu Ceahlaul l-am bagat pe Celpan, care era accidentat, am riscat. Astept cu nerabdare sa câstigam sâmbata si apoi sa ne batem pentru dreptul nostru de juca în Cupa României. Daca se va dovedi ca noi am gresit, trebuie sa discutam. Ceva nu este în regula!”


Intră acum și în grupul de