Partizan Belgrad – FC Timisoara 1 – 0


Intră acum și în grupul de

Partizan nu i-a lasat nicio sansa Timisoarei sa continue parcursul în Cupa UEFA. Echipa lui Uhrin a încercat imposibilul în infernul de la Belgrad, dar nu a reusit sa refaca handicapul din prima mansa. Eliminare cu doua înfrângeri pentru banateni, care nu au continuat parcursul perfect din Liga I.
Cu sansele de calificare aproape de zero, timisorenii au dat în primele zece minute senzatia ca nu sunt intimidati de atmosfera facuta de fanii lui Partizan si ca pot reveni. O lovitura libera si un sut al lui Stancu au însemnat totusi prea putin, iar sârbii au raspuns repede, prin Juca si Tosici. Gazdele încep sa controleze destul de clar partida, dar presiunea lor nu aduce si ocazii clare. Magera, din lovitura libera, si Bucur, dupa o actiune personala, dau ceva emotii amfitrionilor, însa la cabine se intra cu un scor care le convine belgradenilor.

Partea a doua începe în forta, Magera si Goga, pentru Timisoara, si Stevanovic, pentru Partizan trecând pe lânga gol. Sârbii preseaza din ce în ce mai mult, Pantilimon face minuni în poarta repingând de doua ori în aceeasi faza, la suturile lui Tosic si Diarra, însa nu mai poate face nimic în fata lui Stevanovici, care deschide scorul (70). Elevii lui Uhrin nu mai au nimic de pierdut si se arunca peste adversari, dar cu exceptia a doua sanse irosite de Bucur nu reusesc nimic, chiar daca tehnicianul ceh a fortat atacul, Rusici intrând în locul lui Stancu si Karamian în locul lui Luchin. Final de aventura europeana pentru o echipa care nu a reusit sa confirme si afara forma buna din campionat.

Partizan: M. Bozovici – Knezevici, N. Djordjevici, Stevanovici, Obradovici – Lazici (Petrovici, 58), Tosici, Moreira, Juca – L. Diarra, Bogunovici (Marinkovici, 78). Antrenor: Slavisa Jokanovici
FC Timisoara: Pantilimon – Badoi, Luchin (Arman Karamian 82), Brezinský, Milhazes – Stancu (Rusici, 77), Alexa, Borbély – G. Bucur, Magera, Goga. Antrenor: Dusan Uhrin jr.


Intră acum și în grupul de