Patru suceveni disparuti de la domiciliu


Intră acum și în grupul de

Numarul dosarelor cu persoane din judetul Suceava, care au disparut de acasa, a crescut cu 4 cazuri noi.
BOZAN MARIA – MIRELA, în vârsta de 13 ani, din satul Rotunda, orasul Liteni, imobil nr. 5, a plecat de acasa pe data de 27.09.2008 fara a reveni pâna în prezent.
Semnalmente : – înaltimea 1,65 m, constitutie atletica, tenul deschis, fata ovala, parul roscat – drept, ochii albastri, nasul mare – drept, gura mijlocie – buzele groase, barbia proeminenta, urechile mijlocii – lob lipit – pavilion apropiat;
Îmbracaminte : – jeans – culoare neagra, curea neagra, hanorac – culoare roz – cu fermoar, adidasi – culoare alba.

Si STOLERU ANDREI, în vârsta de 16 ani, din satul Silistea Noua, orasul Dolhasca a plecat pe data de 27 septembrie si nu a mai revenit acasa.
Semnalmente: – înaltimea 1,60 – 1,65 m, greutate 60 kg, tenul masliniu, parul saten – drept – tuns scurt, fata ovala, ochii caprui, nasul mare – deviatie spre dreapta, gura mica – buzele groase, barbia proeminenta, urechile mari – pavilion departat.
Îmbracaminte : – nu se cunoaste.

Pe data de 1 octombrie a plecat de acasa si nu s-a mai întors, BRADATANU CRISTINA – MARIA, în vârsta de 18 ani, din comuna Cornu Luncii.
Semnalmente: înaltime 1,62 m, constitutie atletica, par saten, lung pâna la nivelul umerilor, fata ovala.
La data disparitiei era îmbracata cu o jacheta de culoare neagra, un tricou deschis la culoare, pantaloni blue-jeans de culoare albastra, pantofi tip sport de culoare alba.

Politistii îl mai cauta si pe VASILIU STELIAN, în vârsta 40 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care la la data de 27.09.2008 între orele 08:00 – 13:00 a plecat de la domiciliu, luând asupra sa suma de 3.500 lei si nu s-a mai întors pâna în prezent.
Semnalmente: înaltime 1,75 m, greutate 90 kg, corpolent, par negru drept, tuns normal, ten deschis, fata ovala, nas drept, buze subtiri, urechi normale, cu barbie proeminenta.
La data disparitiei era îmbracat cu o bluza din lâna de culoare neagra peste care poarta o geaca din tercot de culoare neagra combinata cu diferite culori de culoare închisa, pantalon din stofa de culoare neagra, iar în picioare purta o pereche de pantofi de culoare maro.
Persoanele care pot da relatii cu privire la aceste persoane, sunt rugate sa sune la telefon 0230 / 203161, 0230 / 203165 si 0230 / 203005 sau sa ia legatura cu orice unitate de politie.


Intră acum și în grupul de