Incendiu provocat de o tigara nestinsa


Intră acum și în grupul de

Neglijenta unui fumator a fost cauza unui incendiu izbucnit într-o gospodarie din comuna suceveana Straja. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, miercuri, la ora 14:41, Garda de Interventie Vicovu de Sus împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Straja au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Andrei C., din comuna Straja.

Când pompierii au ajuns la fata locului, incendiul se manifesta la un stog de fân, existând pericolul ca flacarile sa se extinda la un adapost de animale si locuintele învecinate.
Incendiul a fost stins la ora 15.35, fiind distruse de foc doar aproximativ 3 tone de fân. Din primele estimari, pagubele sunt de cca 1.500 lei.

Cercetarile au evidentiat ca focul a izbucnit din cauza neglijentei unui fumator care a aruncat un capat de tigara fara sa-l stinga.
Prin interventia prompta a pompierilor, s-a reusit salvarea adapostului de animale si a doua case aflate în vecinatate, în valoare de aproximativ 80.000 lei.


Intră acum și în grupul de