Incendiu intr-un bloc turn din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

În blocul turn din cartierul sucevean Burdujeni, unde îsi are sediul si organizatia de cartier a PD-L, a izbucnit joi dimineata, un incendiu. Mult fum, locatari agitati, sirene, însa putin foc, asa poate fi descris în câteva cuvinte ceea ce s-a întâmplat. Totul a pornit de la o masina de spalat îmbracaminte. Joi dimineata, la ora 09:04, ISU „Bucovina” Suceava a fost solicitat sa intervina, astfel ca o autospeciala a Detasamentului de Pompieri Suceava s-a deplasat imediat pentru localizarea si stingerea incendiului izbucnit în apartamentul unui bloc, situat pe str. Calea Unirii nr.60, din municipiul Suceava.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea masina de spalat rufe aflata în baia apartamentului, existând pericolul ca focul sa se extinda la întreg apartamentul.
Incendiul a fost lichidat la ora 09.17, pagubele fiind minime, dupa ce a ars doar masina de spalat si s-a degradat zugraveala din apartament.
Din primele estimari ale proprietarului, pagubele sunt de cca 1.000 lei.

Din primele cercetari a rezultat ca focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric provocat de functionarea defectuoasa a masinii de spalat rufe.
Prin interventia prompta a pompierilor s-a reusit salvarea apartamentului si a bunurilor aflate în acesta, în valoare de aproximativ 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de